SIKKERHET I FOKUS

Det er viktig for oss at våre kunder føler seg trygge når de bestiller et produkt fra oss. Hos Kid har vi  konstant fokus på sikkerhet i bruken av våre produkter. Blant annet ved å sikre at alle våre produkter med snor- og kjedetrekk leveres med godkjente anordninger som skal forhindre uhell med løse betjeningssnorer og –kjeder.

Ønsker du å helgardere deg og skal velge gardiner til feks barnerommet, anbefaler vi alltid at du velger en av våre gardiner uten noen form for betjeningssnorer- og kjeder.

Produkter vi anbefaler til barnerommet;

    • Rullegardin med fjærtrekk
    • Plisségardin som enten er trådløs eller opp&ned
    • Lameller, betjening med førerstang
    • Tradisjonelle stoffgardiner på gardinstang

Vi anbefaler følgende:

For å unngå å bli kvalt eller viklet inn i snorene skal disse holdes utenfor små barns rekkevidde. Snorene kan vikle seg rundt et barns hals. Flytt senger, barnesenger og møbler vekk fra snorer til vindusavskjerming. Snorer må ikke bindes sammen. Pass også på at snorer ikke vikler seg og danner en løkke. Snorendene må festes minimum 1,5 meter over gulv.

Sørg alltid for å bruke våre sikkerhetsanordninger som følger med produkter med snor- og kjedetrekk. Skulle du miste eller ødelegge sikkerhetsanordningen kan du kontakte kundeservice på 31002000 eller kundeservice@kid.no

Monterer du selv dine gardiner oppfordrer vi deg til å bruke våre monteringsanvisninger som følger med i pakningen på din nye gardin. Har du fortsatt spørsmål rundt monteringen kan du med fordel også se våre monteringsvideoer.